Pluktuin


Hoe werkt de pluktuin?

De pluktuin is de webshop van Groei Onderwijsadvies.
Naast producten vind je hier ook de online trainingen.
Wanneer je je wil aanmelden voor een online training, koop je een toegangskaartje.
Plaats je bestelling en vul je gegevens in. Daarna ontvang je een factuur.
Na betaling verstuur ik je product of ontvang je je inloggegevens voor de online training.
Krijg je geen bevestigingsmail? Probeer je spambox eens.

 

Laat me alle producten zien.

 


E-learning: OPP in de praktijk
Een goed opgesteld OPP helpt scholen het onderwijs aan die leerlingen die meer ondersteuning nodig hebben echt goed te plannen. Daarnaast helpt het leerlingen inzicht te krijgen in de doelen waar zij op dat moment aan werken. En het geeft ou ... (meer lezen)
vanaf € 91,00
E-learning: Missie Leesbegrip
Nadat leerlingen de techniek van het lezen voldoende beheersen, begint het feest eigenlijk pas echt.  In deze module bekijken de invulling van het leesonderwijs in de bovenbouw voor de hele groep en dat kleine groepje leerlingen dat AVI P ... (meer lezen)
€ 28,00
E-learning: Onderweg naar vloeiend lezen
Na deze training zijn al jouw leerlingen verzekerd van een stevige brug richting leesbegrip. Je leert jouw didactiek perfect afstemmen op deze fase van het lezen. En of jullie nou met of zonder methode werken, er is uitgebreid aandacht v ... (meer lezen)
€ 28,00
E-learning: Krachtige keuzes in de leesles
Een vliegende leesstart voor elke leerling. Na deze training ben je helemaal op de hoogte van alle 8 deelvaardigheden die nodig zijn om te leren lezen. Je weet hoe je vlot bepaalt of deze en alle voorliggende noodzakelijke deelvaardi ... (meer lezen)
€ 28,00
E-learning: In elk kind schuilt een lezer
Leerlingen leren lezen lukt het best wanneer je een stevige basis hebt staan. Na deze training heb je een overzicht van wat al staat als een huis op jouw school, maar heb je ook een goed beeld waar er nog net een tandje bij kan. Je ... (meer lezen)
€ 28,00
E-learning: Totaalpakket lezen
Het totaalpakket  bestaande uit: -Module: In elk kind schuilt een lezer -Module: Krachtige keuzes in de leesles -Module: Onderweg naar vloeiend lezen -Module: Missie Leesbegrip -Bonusmodule: Lezen =genieten -Werkboek ... (meer lezen)
€ 98,00