E-learning


Krachtige keuzes in de leesles-online
Voel je dat er meer in jouw leesles zit? Maar weet je niet precies hoe je ervoor zorgt dat je jouw lessen nog effectiever maakt? Dan is dit jouw cursus. Je leert hoe je de beste keuzes maakt uit de oefeningen uit de methode én h ... (meer lezen)
€ 24,00

Producten


Serie: Schoolweging
In deze vierdelige serie ontvang je per mail informatie rondom het nieuwe onderwijsresultatenmodel.  De onderwerpen per deel: -De schoolweging:theorie -Van cijfers naar praktijk -Referentieniveaus -Schooldoelen ... (meer lezen)
€ 4,95
Gouden Pakket
 Wil je dit schooljaar echt aan de slag met het groepsvormingsproces?  Met dit pakket heb je alles in huis om die gouden start met jouw groep te maken.  De activiteiten in het pakket zijn geschikt voor midden- en bovenbouw. Je ... (meer lezen)
€ 16,75 € 11,50

Cursussen


Blik op leesproblemen
Een echte ervaring! Tijdens deze studiedag ervaar je hoe het is om een leesprobleem te hebben. Door die ervaring kun je je tijdens het lesgeven beter verplaatsen in leerlingen die dagelijks te maken hebben met leesmoeilijkheden. Je l ... (meer lezen)
€ 54,00
Handelingsmodel
Het handelingsmodel is een van de modellen die je tijdens elke rekenles kunt inzetten. Dit maakt je les tot een effectieve les voor alle leerlingen. Naast de theorie oefenen we ook met echte rekenlessen, zodat je na de studiedag makkelijk aa ... (meer lezen)
vanaf € 42,00
Krachtige keuzes in de leesles
Tijdens deze studiedag leer je hoe je krachtige keuzes maakt tijdens je technisch leesles.  Welke deelvaardigheden oefen je eigenlijk met de verschillende opdrachten? En is alles uit de methode even zinvol om te doen? Na deze studieda ... (meer lezen)
€ 54,00
OPP in 1 dag
Altijd lang bezig om een goed OPP op te stellen? Weet je eigenlijk niet zo goed welke afweging je daarin maakt? Na deze studiedag ben je helemaal op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen. We gaan praktisch aan de slag en aan het einde ... (meer lezen)
vanaf € 147,00